Stampens Kvarn i Hjo

Funderar du på att ha ditt bröllop i trakten runt Hjo? Mitt tips är i sådant fall att kolla upp Stampens Kvarn, strax utanför Hjo. Här har du en bland annat en loge där festen kan hållas. Eller så kör ni på inne i restaurangen istället. Det finns alternativ för de flesta bröllop tror jag.

Själv har jag haft det stora nöjet att få fotografera bröllopet mellan Embla och Arvid på just Stampens Kvarn, på självaste midsommarafton 2013. Vi hade uppehåll under större delen av dagen, men när jag åkte hem möttes jag av en rejäl regnskur.

Precis som sig bör en svensk midsommarafton

bröllop i hjo Stampens Kvarn i Hjo Stampens Kvarn i HjoStampens Kvarn i Hjo Stampens Kvarn i Hjo Stampens Kvarn i Hjo bröllop i hjo

Stampens Kvarn i Hjo

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Hjo, Bryllup, Hjo, Vigsel, Wedding

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.