Emelie och Daniel gifte sig på Kviberg och jag fick äran att vara med några timmar innan vigseln. VI tog lite porträtt inne och ute på det gamla regementsområdet, en nytt ställe för min del. Har ju åkt förbi det en massa gånger, men faktiskt aldrig svängt in på avtagssvägen. Men jag åker gärna dit igen för det finns en del riktigt fina områden för att ta underbara bröllopsporträtt. Just detta, att få se och upptäcka nya platser, är en av fördelarna när man jobbar som bröllopsfotograf.

Än en gång, jättestort tack Emelie och Daniel för att ni lät mig få vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden
bröllopsfotograf göteborg bröllopsfotograf göteborg bröllopsfotograf göteborg bröllopsfotograf göteborg bröllopsfotograf göteborg bröllopsfotograf göteborg bröllopsfotograf göteborg bröllopsfotograf göteborg

Bröllopsfotograf Göteborg

Datum: 16’e maj 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Göteborg, Bryllup, Göteborg, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.