När Andrea och Robin kontaktade mig så fick jag veta att de planerade att ha ett riktigt härligt skärgårdsbröllop. Och jag tror de lyckades, vädret visade upp en av sina bättre sidor och allt liksom bara funkade precis så som man ville.

Vi möttes upp ute vid Öckerö Maritime Center (perfekt ställe för den som vill ha festlokal och hotell inom gångavstånd) där båda 2 gjorde sig i ordning. Ersdalens naturreservat fick sen ett besök (så härligt med det öppna havet i bakgrunden) och vigseln, som hölls i Öckerö nya kyrka, följde därpå.

Efter vigseln bar det av till Hönö Klåva för en liten rundtur. Detta i en gammal vacker Morris Minor och det var fler än en som vände sig om när vi kom farandes med en massa burkar hängades bakom bilen

Extrremt stort tack Andrea och Robin för att jag fick vara med under den här helt underbara dagen!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgBröllopsfotograf Göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborgbröllopsfotograf göteborg

Bröllopsfotograf Göteborg

Datum: 15’e maj 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Göteborg, Bryllup, Göteborg, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.