I början av augusti gifte sig Johanna med sin Ellen i Högsbo kyrka i Göteborg. Jag fick den stora äran att få vara med på ett litet hörn och ta bröllopsporträtten Strax nedanför kyrkan ligger ett litet grönområde där vi höll till, under en lagom strålande sol, innan det blev dags för mig att styra bilen hemåt.

Stort stort tack Johanna och Ellen för att jag fick vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllop göteborg bröllop göteborg bröllop göteborg bröllop göteborg bröllop göteborg

Bröllop Göteborg

Datum: 1’a augusti 2020

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto Göteborg, Bröllop Göteborg, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.