Ibland är det rätt gôtt att inte behöva åka alltför långt när man ska fota bröllop. När Emelie och Jesper gifte sig tog vi porträttbilderna i Gräfsnäs slottpark, för mig cirka 10 min hemifrån.

Jag har nöjet och äran att fotografera i slottsparken en gång tidigare, men om chansen dyker upp till fler bröllop så tar jag den gärna

Jättestort tack Emelie och Jesper för att jag fick vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllop alingsås bröllop alingsås bröllop alingsås bröllop alingsås bröllop alingsås

Bröllop Alingsås

Datum: 8’e augusti 2020

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllop Alingsås, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.