Trots att det var i slutet av september så kändes det som ett sånt där härligt mitt_i_sommaren_bröllop i underbara Dalsland Jag mötte Maria och Gustav i Stockenäs, strax utanför Mellerud, vid Vänerns strand.

De två visade inte ett spår av eventuell stress, med tanke på att man inom några timmar är man och hustru. Helt underbart! För mig som fotograf var det mest bara att åka med på färden och fånga så mycket som möjligt.

Vigseln hölls i Klöveskogs kyrka, byggd av traktens egna snickare mellan åren 1930-1934. En trevlig liten kyrka, ljus och väldigt vacker. Kyrkan byggdes förresten som ett komplement till Grinstads kyrka som ligger några kilometer bort.

Om ni är ute efter en bröllopsfotograf i Dalsland, hör av er till mig! Och när ni ändå håller på, ta gärna en titt på några av mina andra bröllop.

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Härligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara DalslandHärligt bröllop i underbara Dalsland

Härligt bröllop i underbara Dalsland

Datum: 20’e september 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Mellerud, Bryllup, Mellerud, Vigsel, Wedding

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.