Att få vara med som second shooter (assistent alltså) på ett bröllop är allt som oftast vara riktigt kul. Och väldigt givande! Fördelen med 2 fotografer är att man kan täcka mer under dagen och ta bilder från lite olika vinklar.

Den här gången fick jag vara med när Loke Roos behövde hjälp med ett bröllop i Värnamo. Vi möttes upp i centrala Värnamo där Stina skulle göra sig i ordning. Jag passade samtidigt på att åka upp till Kristoffer som tog det lugnt med kompisgänget.

Vigsel- och festlokal för dagen var Åminne bruk, strax söder om Värnamo. Ett helt otroligt ställe som jag fått äran att besöka fler gånger. Och besöker mer än gärna igen! En mer fotogeniskt lokal är svår att hitta i Värnamo.

Tack Stina, Kristoffer (och Loke) för att jag fick vara med under denna underbara dag

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamo

Bröllopsfotograf Värnamo

Datum: 31’a augusti 2013

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Värnamo, Bryllup, Värnamo, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.