Bröllopsfotograf Varberg

Nu i april börjar planeringsmötena med sommarens brudpar ta form. Och under de här mötena brukar jag också försöka med en provfotografering, när vi ändå kollar runt på passande fotoplatser. I helgen var jag nere i Bua och mötte Emelie och Timmy, 2 härligt goa personer som kommer gifta sig i maj.

Ska villigt erkänna att det nu börjar det pirra lite i magen inför sommarens bröllopsfotosäsong. Det kommer bli en rätt ordentlig resa genom Sverige, från Härnösand i norr till Varberg i söder. Jag kommer mest hålla till på Västkusten, med några instick inåt landet, men vi får se. Det enda jag vet är att jag kommer ha fantastiskt roligt

Bröllopsfotograf Varberg Bröllopsfotograf Varberg Bröllopsfotograf Varberg Bröllopsfotograf Varberg

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.