Ett intimt, enkelt bröllop med den närmsta släkten. Det var ett sådant bröllop som Eva och Henric hade. Inga krusiduller utan mer jordnära. Precis så som jag fick intrycket att både Eva och Henric var, jordnära.

Vi började vid Västra Tunhems kyrka, där vigseln hölls. Detta var mitt andra besök i den här kyrkan, som är något av en favorit. Ljus och lagom stor. Efter vigseln tog vi en omgång porträtt i en kohage i närheten av kyrkan. Strax innan hade det också regnat så det blev lite blött om fötterna.

Under färden mot festlokalen passade vi på att ta lite fler porträtt ute vid Vänern, där hittade vi några riktigt fina platser. Tyvärr så började det regna igen så efter en kort stund drog vi sig tillbaka till festlokalen där gäster och barn väntade.

Festen hölls på Vänerfiske, ett helt underbart ställe för det lite mindre sällskapet. Kan verkligen rekommenderas om du letar efter festlokaler för ditt bröllop.

Jättestort tack-o-bock Eva och Henric för att ni lät mig få vara med under eran stora dag!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg bröllop i vänersborg

Bröllopsfotograf Vänersborg

Datum: 28’e juni 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Vänersborg,Bröllop Västra Tunhems kyrka, Bryllup, Vänersborg, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.