När Marie och Olof gifte sig i mitten av januari hade det precis snöat en del natten till lördagen. Det var lite småhalt på vägen upp till Vänersborg, men jag kom fram till slut.

Väl framme välkomnades jag av en sol som lyste med sin frånvaro. Å andra sidan tror jag det hade varit kallare om solen dykt fram bakom molnen. Nu var det ”lagom” kallt istället Marie och Olof slapp frysa allt för mycket under porträttsessionen, och jag slapp problemet med kondens i kamerorna (inte ovanligt när man haft ute dem i kallt väder och tar in dem i värmen, exempelvis i en kyrka).

Himskans stort tack Marie och Olof för att jag fick vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Vänersborgs kyrka brollopsfotograf_vanersborg_0011 vänersborgs kyrka Vänersborgs kyrka vänersborgs kyrka vänersborgs kyrka vigsel vänersborg vigsel vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg Bröllopsfotograf Vänersborg vinterbröllop vinterbröllop vinterbröllop vinterbröllop

Bröllopsfotograf Vänersborg

Datum: 16’e januari 2016

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Vänersborg, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Elisabet
mars 21, 2016
Jättefina bilder, roligt att få ta del av dem. Hälsningar Elisabet, moster till Olle.
Svara
    mars 21, 2016
    Tackar så himskans mycket
    Svara

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.