Bröllopsporträtt vid ett vattenfall, det är man inte direkt bortskämd med! Men det var just ett vattenfall som herrskapet (Karolina och Kristijan alltså) hade lyckats leta upp under sin rek-tur runt omkring Vänersborg. Vi körde lite andra backdrops också, bland annat Kopparklinten i Trollhättan, men just det här vattenfallet kändes riktigt rätt. Och nu vet jag ju vart det ligger så risken är rätt stor att man kommer återkomma. Gärna med ett nytt brudpar framför kameran förstås

Efter porträttsessionen blev det vigsel i Katolska kyrkan i Trollhättan. Tillsammans med en rätt stor mängd gäster fick vi en härlig tillställning med många skratt (Kristijan var lite ”bråkig” som liten, enligt prästen ). Själv tyckte jag det var lite kul att jämföra en katolsk vigsel mot en som är i Svenska kyrkan (alltså evangelisk-luthersk). Mycket var samma, lite var annorlunda.

Efteråt bar det av till Quality Hotel i Vänersborg för en rejäl fest. Men då drog jag mig tillbaka för hemfärd till Partille igen.

Hur stort tack som helst Karolina och Kristijan för att ni lät mig få vara med på den här härligt speciella dagen!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Vänersborg brollop_vanersborg_0003 brollop_vanersborg_0004 brollop_vanersborg_0005 brollop_vanersborg_0006 brollop_vanersborg_0007 brollop_vanersborg_0008 brollop_vanersborg_0009 brollop_vanersborg_0010 brollop_vanersborg_0011 brollop_vanersborg_0012 brollop_vanersborg_0013 brollop_vanersborg_0014 brollop_vanersborg_0015 brollop_vanersborg_0016 brollop_vanersborg_0017 brollop_vanersborg_0018 brollop_vanersborg_0019 brollop_vanersborg_0020 brollop_vanersborg_0021 brollop_vanersborg_0022 brollop_vanersborg_0023 brollop_vanersborg_0024

Bröllopsfotograf Vänersborg

Datum: 13’e juni 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Vänersborg, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.