Som mitt för året näst sista bröllop var en porträttfotografering i Tidaholm. Erica och Pontus skulle gifta sig. Vi stämde träff vid Tidaholm stadsbibliotek, där såväl vigsel som fest skulle ske.

Vi tog porträtten runt om biblioteket, bland annat vid VinContoret och Marbodal Center. Och även om träden hade tappat de flesta löven fick man ändå en småhärlig höstkänsla där i mitten av november.

Stort tack Erica och Pontus för att jag fick nöjet att vara med under ert bröllop

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf tidaholm bröllop i tidaholm höstbröllop bröllop i tidaholm bröllopsfotograf tidaholm bröllop i tidaholm höstbröllop bröllop i tidaholm bröllop i tidaholm bröllopsfotograf tidaholm

Bröllopsfotograf Tidaholm

Datum: 14’e november 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Tidaholm, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.