Hanna och Niklas gifte sig i Jonsereds kyrka. Mitt jobb började strax efter vigseln, då vi åkte upp till Bokedalens naturreservat för att ta porträttbilderna.

Vi passade på att åka till Jonsereds herrgård också. På vägen tillbaka till festlokalen så stannade vi till vid Jonsereds fabrik för lite fler bilder, bland annat vid Jonsereds kraftstation.

Tackar och bockar Hanna och Niklas för att jag fick vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Partillejonsereds kyrka bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf partille Bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf Bröllopsfotograf Partille bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf Bröllopsfotograf bröllopsfotograf Bröllopsfotograf Bröllopsfotograf Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf Partille

Datum: 3’e oktober 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Partille, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.