Tillsammans med släkt och vänner firade Ingela och Henrik sitt vinterbröllop ute på Orust. Till råga på allt i sitt rätt så nyinköpta hus dessutom Kan tänka mig att det har varit en del att stå i månaden/dagarna innan bröllopet.

Tyvärr var vädret inte världens roligaste så vi valde att ta i stort sett alla bilder inomhus. Det funkade också, man får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen.

Jättetack Ingela och Henrik för att ni lät mig få vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Orust bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henånbröllop i henån bröllop i henånbröllop i henån bröllop i henånbröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån bröllop i henån

Bröllopsfotograf Orust

Datum: 14’e februari 2015

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Orust, Bryllup, Orust, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.