I slutet av juli gifte sig Kristina och Johan-Emil i Onsala Kyrka. Jag var med som second shooter (assistent på svenska) och fotade kompletterande bilder, mest under vigseln och festen (som hölls i Onsala Herrgård). Fast naturligtvis så passade jag på att ta lite bilder under porträttsessionen.

Dagen började förövrigt med ett rejält skyfall. När jag åkte ner till Onsala från Partille hade 2 körfält på den norrgående sidan av E6’an stängts av då vattnet inte hade hunnit försvinna. Och väl nere i Onsala kom det mer regn. Fick ta fram paraplyet för att undvika att dränka kamerorna.

Men lagom till Kristina och Johan-Emil dök upp för porträttfotograferingen försvann de flesta molnen och solen tittade fram igen. Som så många gånger förut sommaren 2o13 Och resten av dagen förflöt i sällskap av solens varma sken.

Jättetack Kristina & Johan-Emil för att jag fick vara med under det här underbara bröllopet.

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgårdbröllop onsala herrgård

Bröllopsfotograf  Onsala Herrgård

Datum: 27’e juli 2013

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Onsala Herrgård, Bryllup, Onsala Herrgård, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.