Stockenäs strax öster om Mellerud, vid Vänerns strand – en fantastiskt vacker plats. Det var där som jag fick det stora nöjet att fotografera när Maria och Gustav skulle gifta sig. Och ännu en gång så kändes det som att man var någonstans vid havet, Vänern är stooor

Eftersom Maria inte var riktigt klar när jag dök upp så började vi med att fotografera Gustav och Axel, dagens bestman (och bror till Gustav). Vi fick ett gäng härligt avslappnade bilder med en hel del “hyss” (tänk lite Dressmann-reklam ). Och när Maria sen var klar så fortsatte vi på samma tema. Inte ett spår av eventuell stress inför det faktum att man inom några timmar är man och hustru. Helt underbart För mig som fotograf var det mest bara att åka med på färden och fånga så mycket som möjligt.

Kyrkan för dagen var Klöveskogs kyrka, byggd av traktens egna snickare mellan åren 1930-1934. En trevlig liten kyrka, ljus och väldigt vacker. Kyrkan byggdes förresten som ett komplement till Grinstads kyrka som ligger några kilometer bort. Under vigseln så fick vi höra riktigt bra versioner av You’re the inspiration av Chicago och Benny Anderssons specialkomponerade låt till Kronprinsessan Victorias bröllop – Vilar glad. I din famn.

Ett hur stort tack som helst Maria och Gustav för att jag fick vara med under den här dagen!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerudbröllop i mellerud

Bröllopsfotograf Mellerud

Datum: 20’e september 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Mellerud, Bryllup, Mellerud, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.