I den gamla delen av Kungälv (som man oftast bara åker förbi på motorvägen) ligger Bergfeltska trädgården. I den här trädgården, under en av årets varmaste dagar, gifte sig Nina och Andreas.

Och jag får nog säga att de hade valt rätt vigselplats. Bergfeltska trädgården visade sig vara en riktigt vacker trädgård, perfekt för bröllop och bröllopsporträtt.

Den enda smolken i bägaren var att jag själv hade feber och levde mer eller mindre på Ipren och halstablettet. Och en massa vatten

Himskans stort tack Nina och Andreas för att jag fick vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv bröllopsfotograf kungälv

Bröllopsfotograf Kungälv

Datum: 7’e maj 2016

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Kungälv, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.