Kvarnen i Hyssna visade sig vara en riktigt trevlig bekantskap. Det var på det här stället som Anna-Karin och Martin hade bestämt sig för att ha sitt bröllop.

Martin har jag känt i dryga 10 år om jag inte räknat helt fel (vilket jag säkert har gjort :-)) Vi jobbade på den tiden på Partille kommun’s IT-avdelning. Under åren som gått så har vi hållt kontakten, vi har till och med jobbat på samma ställe igen. Så när jag fick frågan om jag ville fota Anna-Karin och Martin’s bröllop så var svaret självklart

Bröllopet hölls alltså på Kvarnen i Hyssna i slutet av augusti under strålande solsken. Den här gamla kvarnen var ett för mig nytt ställe men kan verkligen rekommenderas för er som går i bröllopstankar. Bra mat, god dryck och trevlig personal. Plus ett litet hotell. Och på ett lagom avstånd från Göteborg. Helt perfekt alltså!

Jättetack-o-bock Anna-Karin och Martin för att jag fick vara med under ert bröllop

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssnabröllop i hyssna

Bröllopsfotograf Hyssna

Datum: 24’e augusti 2013

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Hyssna, Bryllup, Hyssna, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.