Solsken och regn om vartannat fick vi när Carina och Andreas gifte sig. Under porträtten sken solen från en nästintill klarblå himmel. Men lagom till vigseln så kom molnen, och lagom till kyssen så öste regnet ner. Blev lite blöt då

Men förutom det så fick vi en riktigt go dag. Och då Andreas är son till min kusin, så fick man ”tjöta” med lite släktingar också som dök upp på bröllopet Några som man dessutom inte sett på rätt länge. Kul!

Stort tack och bock Carina och Andreas för att jag fick vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äktainga stela leenden

bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö bröllopsfotograf hönö

Bröllopsfotograf Hönö

Datum: 10’e juni 2017

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Hönö, Bryllup, Vigsel, Wedding, Bröllop Hönö

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.