Jag älskar verkligen när jag får vara med under hela dagen, från förberedelserna till brudparets första dans.  Det är först då man kan fånga den nervösa känslan innan vigseln, första kyssen, kramarna, tåren i ögat under pappans tal. Och den där underbara dansen strax innan läggdags.

Det blev en lång lång dag tillsammans med Lovisa och Ramus när de gifte sig. Vi (Johan och jag) var med under dryga 14 timmar, från Lovisas förberedelser på Hairline i Onsala till festen nere på Källdalen utanför Falkenberg. Och jag kan väl säga som så här att det var en helt underbar dag. Perfekt väder, vackert brudpar och en förbaskat skön stämning!

Jättejättetack Lovisa och Rasmus för att vi fick vara med!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenbergbröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg bröllop i falkenberg

Bröllopsfotograf Falkenberg

Datum: 30’e juni 2012

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Falkenberg, Bryllup, Falkenberg, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.