I Ed, i mellersta Dalsland, gifte sig Christina och Mika. Och även om det blev en lång resa dit och hem igen för mig, så var den helt klart värt ”besväret” Tycker om att köra bil, speciellt till ställen jag inte varit på förut.

Så stort tack Christina och Mika för att jag fick vara en del av ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

bröllopsfotograf dalsland bröllopsfotograf dalsland bröllopsfotograf dalsland bröllopsfotograf dalsland bröllopsfotograf dalsland bröllopsfotograf dalsland

Bröllopsfotograf Dalsland

Datum: 13’e juli 2019

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Dals-Ed, Bröllopsfotograf Dalsland, Bröllop Dalsland, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.