Det var ganska många gamla minnen som bubblade upp under Johanna och Dimiti’s bröllop. Vi befann oss på det gamla regementet I15 (Älvsborgs regemente). För dryga 23 år (och 30 kg) sedan gjorde jag lumpen där. Mycket har förändrats sen dess, militären är borta och ICA Banken har flyttat in.

Men det var alltså här som Johanna och Dimitri hade sin vigsel och fest. Vi möttes upp på den stora planen framför den gamla mässen och åkte upp till Pickesjön för lite porträttbilder.

Återigen nere på det gamla regementet så gick vi in i den gamla officersmässen. I ett av rummen på Hüttner på Mässen fick vi se en borgelig vigsel med lite ryska inslag (Dimitri är född i Ryssland). Det ryska i det här fallet var att Dimiri’s mor bjöd på bröd som man doppade i salt.

När det sen blev dags för middag och fest, var det dags för mig att avlägsna mig.

Jättetack Johanna och Dimitri för att jag fick vara med under ert bröllop!

/Mattias

Enkelt och äktainga stela leenden

bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllopsfotograf borås bröllop borås bröllop borås bröllop borås bröllop borås bröllop borås bröllop borås bröllop borås bröllop borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås vigsel borås

Bröllopsfotograf Borås

Datum: 27’e maj 2017

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Borås, Bryllup, Vigsel, Wedding, Bröllop Borås

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man ”bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.