Sicket instagram-vänligt ställe Villa Strömsfors är! Hur häftigt som helst och perfekt för det lite mindre bröllopet. Hit hade Anna och Daniel sökt sig för att ha sitt bröllop i slutet av maj.

För min del så började dagen med regn, och på vägen hem kom en del mer regn. Men mellan dessa så sken solen.

Hur stort jättetack som helst, Anna och Daniel, för att jag fick äran att vara med under ert underbara bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllop Villa Strömsfors

Datum: 21’e maj 2022

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto Villa Strömsfors, Bröllopsfotograf Villa Strömsfors, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.