Årets sista bröllop, och mitt 139’e bröllop sedan starten, var på Ronnums Herrgård. Himskans trevligt då jag bor hyffsat nära det här stället.

Här gifte sig Ewa och Marcus. Tanken var först att vigselns skulle hållas vid Älvutsikten, men vädret tyckte annat. Det blir lätt så när hösten står i full blom

Hur stort jättetack som helst, Ewa och Marcus, för att jag fick äran att vara med under ert underbara bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllop Ronnums Herrgård

Datum: 1’a oktober 2022

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto Ronnums Herrgård, Bröllopsfotograf Ronnums Herrgård, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.