Jag älskar dessa loge-bröllop som man då och då fått äran att vara med på. Kronogårdens loge, strax utanför Dalsjöfors, är ett ställe jag gärna återvänder till. Det var här som Sara och Johan, tillsammans med en mängd vänner och släkt, höll sitt bröllop.

Här finns mer eller mindre allt för ett bröllop ute på landet. Strax intill liggen en skogsglänta där man kan ha vigseln. Helt magiskt!

Extremt stort tack, Sara och Johan, för att jag fick äran att vara med under ert härliga bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllop Kronogårdens loge

Datum: 9’e juli 2022

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto Kronogårdens loge , Bröllopsfotograf Kronogårdens loge , Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.