Hanna och Jon hade bestämt sig för att ha sitt bröllop i Lundsbrunn. Himskans trevligt för min del, då det ligger hyffsat nära från där jag bor.

Det finns många fördelar med att ha ett bröllop här. Du har ett stort hotell på orten. Perfekt om man vill ha krypavstånd från festen till sängen

Hur stort jättetack som helst, Hanna och Jon, för att jag fick äran att vara med under ert underbara bröllop!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllop Lundsbrunn

Datum: 5’e augusti 2022

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto Lundsbrunn, Bröllopsfotograf Lundsbrunn, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.