Det har genom åren blivit några bröllop i Floda, där man för övrigt har vuxit upp. Bodde där i kanske 20 år ungefär, innan färden bar iväg till Kortedala. Och i Skallsjö kyrka så konfirmerades man. Fast kyrkan ser lite annorlunda ut numera, speciellt där inne. Gott om plats och ljus.

Det var i denna kyrka som Teres och Daniel gifte sig. Och som brukligt så åkte vi över till Nääs slott för porträtten. Sedan gick färden till Alingsås för festen.

Jättetack_o_bock Teres och Daniel för att jag fick äran att vara med under ert bröllop!
/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda Bröllop i Floda

Bröllop i Floda

Datum: 28’e augusti 2021

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfoto Floda, Bröllopsfotograf Floda, Bryllup, Vigsel, Wedding

En av fördelarna med att jobba som bröllopsfotograf är att man får komma till ställen man aldrig annars skulle ha fått se. Ställen som man aldrig skulle ha fått höra talas om. Jag har fått chansen att få resa till Berlin, till Sundsvall, till Värnamo, till Ystad, till Vänersborg, till Varberg, till Kinnekulle, till Skara, till Uppsala, till Borlänge och naturligtvis till Göteborg. Förbaskat kul!

Jag har fått chansen att få träffa en himskans massa goa människor också. Vare sig man “bara” varit med under någon timme för porträtt eller under 17 timmar för den heldag, har man haft lika kul och tiden bara springer iväg. På vägen hem har man alltid ett leende på läpparna.

enkelt och äkta – inga stela leenden

– sedan 2010 –

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.