2015 visade sig bli ett ganska hektiskt år för mig som bröllopsfotograf. Jag hade 7 bokade bröllop när 2015 började och nu,  när 2015 har blivit 2016, stannade siffran på 22 bröllop. Mellan mitten av maj till början av september var jag ledig 2 helger.

I vanlig ordning så åkte jag runt Västsverige och fotograferade bröllop. Och så blev det en tripp till Härnösand också för ett bröllop på Höga kusten. Den resan blev lite av årets grejj för mig. För det blir helt onekligen annorlunda att fotografera bröllop på ett ställe långt hemifrån.

Annat som hände var att jag blev boka på fler heldagar än tidigare. Kan lova att man är rätt slut i kroppen på söndagen Och det är då man sätter igång med att gallra ut guldkornen bland det som hamnade på minneskorten.

Hur som haver. 2015 år bröllopsfotosäsong var helt fantastiskt och här kommer några av bilderna som togs.

bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf bröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotografbröllopsfotograf

 

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.