Att få fotografera bröllop i Värnamo, det är riktigt kul kan jag lova Det hände mig då jag i början av augusti åkte till just denna ort för att fota ett bröllop, det mellan Alexandra och Jörgen.

I april hörde Alexandra av sig till mig och några mail senare så var det klart att jag skulle få äran att vara med när de båda skulle gifta sig. Vi träffades för första gången i mitten av juni för att prata igenom deras önskemål och tankar inför fotograferingen, kollade passande platser för porträtten etc (och åkte till ICA för att jag skulle kunna handla en massa godis då jag skulle iväg till Dreamhack i Jönköping efteråt).  Men nog om det Över till bröllopet!

Vi började dagen med att träffas utanför Fryele kyrka, där vigseln också skulle ske. Där körde vi på en stund innan det blev tid för att dra sig ner mot kyrkan igen. Men då hade också gästerna dykt upp så vi fick smyga oss förbi dem (vette tusan om vi lyckades dock ) Kyrkan var förresten en fröjd att fota i. Ljus, vacker och man kunde röra sig rätt fritt där inne. Sånt tycker man om som bröllopsfotograf!

Efter vigseln så började folk dra sig bort mot festlokalen, Åminne bruk – ett av mina favoritställen Brudparet anlände dig i båt och det blev en rätt “bumpig” ankomst då det började blåsa upp lite. Men som ni ser så gick även det vägen Väl i land så blev det brudskål, tipspromenad, mingel och mera fotande.

Jätttejätte stort tack Alexandra & Jörgen för att ni lät mig få vara med under er stora dag! Jag hade fantastiskt kul

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamobröllop i värnamo

Bröllopsfotograf Värnamo

Datum: 9’e augusti 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Värnamo, Bryllup, Värnamo, Vigsel, Wedding

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.