2 svenskar, boendes i Australien, kommer över till Hjärtum strax söder om Trollhättan för att gifta sig. Med familj, släkt och massor av vänner. Och jag fick det stora nöjet att få dokumentera det hela! Helt underbart!

Marie & Johan hade alltså bestämt sig för att gifta sig i Hjärtums kyrka i slutet av maj. Ett bra val av dag visade det sig, vädret höll sig relativt snällt. Visst, det kom några regndroppar när vi åkte från Marie’s föräldrahem (där vi tog porträtten) till kyrkan, men under större delen av dagen lyste solen.

Men ok, det åskade lite också strax efter vigseln. Fast då hade vi redan kommit ner till Hjärtumsgården där festen hölls så det gjorde inte så mycket. I festlokalen fick vi förresten se brudparets egendesignade vinetiketter (Marie jobbar med bland annat grafisk design) och andra underbara små detaljer. Fantastiskt vackert!

Jättestort tack Marie och Johan för att ni lät mig få vara med under eran dag!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Trollhättanbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtumbröllop i hjärtum

Bröllopsfotograf Trollhättan

Datum: 31’a maj 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Trollhättan, Bryllup, Trollhättan, Vigsel, Wedding

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.