Vigsel i Svenasjö kapell , bröllopsfest i Mariebergsparken. Det stod på agendan då Angelica och Tomas gifte sig i Kinna. Och jag hade fått den stora äran att få vara med och dokumentera stora delar av dagen.

Faktum är att det här bröllopet var min första bokning för 2014. I september 2013 hörde Angelica av sig, några dagar senare hade vi kommit överens. I april möttes vi för första gången och personligen så kände jag att det här bröllopet hade alla chanser att bli helt fantastiskt roligt.

Jag fick rätt! Det blev en rätt ordentlig fest där brudparet kom i sängs kl 0600 dagen därpå Rätt bra jobbat tycker jag! Mariebergsparken visade sig vara ett riktigt bra ställe att ha sin bröllopsfest på. Och maten från Gästhuset smakade gudomligt (och det säger jag inte bara för att jag var riktigt hungrig när jag fick mat).

Angelica och Tomas, ett jättestort tack för att ni lät mig få vara med er den här dagen!

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinnabröllop i kinna

Bröllopsfotograf Kinna

Datum: 7’e juni 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Kinna, Bryllup, Kinna, Vigsel, Wedding

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.