Lundby gamla kyrka i Göteborg, byggd nån gång på 1200-talet. Det var i den kyrkan som Sabina och Jimmy hade valt att ha sin vigsel. Och jag fick det stora nöjet att vara med under större delen av dagen :-) Det var första gången jag fotograferade i den här kyrkan, men den får nog hamna på favoritlistan. Rätt mysig, lite “murrig” så att säga.

Efter vigseln åkte vi över till Sannegårdshamnen där festen efteråt skulle vara. Men först tog vi lite porträtt uppe på Slottsberget mellan Sannegårdshamnen och Lindholmen. Festen hölls förresten på Port Athur, i  Hamnarbetarhuset. Jag har tidigare varit på puben Port Arthur (kan verkligen rekommenderas) men detta var första gången jag var inne i huset jämte. Och dit kommer jag gärna igen. Exempelvis så var maten som serverades helt gudomligt god! Enda “felet” var att man fick så jädrans mycket Man blev ju så jädrans mätt!

Hur som haver, stort tack Sabina & Jimmy för att ni lät mig vara med under denna goa dag

/Mattias

Enkelt och äkta – inga stela leenden

Bröllopsfotograf Göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborgbröllop i göteborg

Bröllopsfotograf Göteborg

Datum: 26’e juli 2014

Bröllop, Bröllopsbilder, Bröllopsfoto, Bröllopsfotograf, Bröllopsfotograf Göteborg, Bryllup, Göteborg, Vigsel, Wedding

Leave A

Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.